I LOVE YOU SOOOO MUCH BABY

Tuesday, 17 April 2012

Pilihan Tepat , Impian Terpahat :))

Assalamualaikum buat semua warga Blogger :))..
sudah lama aku xupdate blog maklum lah sekarang sudah bekerja BZ siket..
Ha! pada ari ni aku nk kongsi kan bersama kowg semua macam mana nak singkatkan masa 30 tahun menjadi 3 tahun sahaja untuk kita berjaya di Alam kerjaya..Bagaimanakah? baca ni~~

aku menceburi dalam bidang ni baru lagi..tapi aku yakin dgn diri aku yang aku membuat pilihan tepat untuk menjana masa depan aku kelak...walaupun aku masih menunggu tawaran belajar aku sekarang sudah mula berdikari untuk mencari duit untuk menabung kewangan aku di University ataupun di intitusi yg aku akan menetap di situ 6t..

aku berazam dalam diri aku ..aku xnak membuat pinjaman PTPTN kerana ianya akan menyusahkan hidup aku kelak...dan aku berazam lagi aq nk mencari sebanyak RM10,000 dalam masa yg singkat seperti hari ni...syukur Alhamdulillah Tuhan menemukan aku dgn seorang Usahawan yang berjaya..Ianya mempelawakan aku satu pekerjaan yg Fleksiber tanpa mengikut waktu pejabat pun...kerjanya sgt mudah dan mampu memperolehi pendapatan sebanyak RM3,000 setiap bulan...

Syukur Alhamdulillah ...pada masa kini ramai yang mahukan hidup yang senang dan ingin mengubah nasib hidup keluarga masing2..katakan YA pada diri anda semua...kerana ianya sgt mudah dan fleksiber ..masa kerja adalah mengikut masa anda sendiri...anda tidak perlu ragu2 dalam kerjaya ini..

Sekiranya ada sesiapa yang berminat untuk tahu dan tertanya-tanya apakah kerjaya ini..bole la PM saya di inbox FB sya...dan kita bole berjumpa face to face dan saya bole jelas kan A hingga Z...dan saya yakin 100% anda semua akan xpercaya...

Syarat-syarat yg ditetapkan ialah:-

1.umur haruslah 18 tahun dan keatas.
2.YAKIN pada diri sendiri yang kamu BOLEH!!!
3.berfikiran positif terhadap orang..
4.Semangat yang tidak henti-henti..
5.Tidak mudah berputus asa..

#kepada yg berminat bole PM saya di Inbox kt Fb k..dan saya sgt galakkan kepada lepasan SPM yg sedang ataupun tengah menganggur pada hari ini..kerana peluang ini hanya datang sekali sahaja...sekirangnya ada yg berminat ataupun yg duduk di area KEMAMAN saya sgt mengalu-galukan kedatangan anda dlm kerjaya seperti saya ini kerana ianya mendatangkan pendapatan bole mencecah RM3,000 setiap bulan untuk itu bole la kita menabung untuk menanggung pembelajaran kita kelak..kepada suri rumah pun bole turut menyertai kerjaya ini kerana ianya tidak memilih pakat ataupun umur seseorang...#assalamualaikum#